logo

Majoitushaku

Heinäkuun huipputarjous!

18.07.2019


Lisävuorokausi kaupan päälle yli 2vrk varauksiin heinäkuussa!


Tarjous koskee seuraavia kohteitamme:
 

LARUS LOMAHUONEISTOT - Viihtyisät Larus-lomahuoneistot sijaitsevat upealla paikalla aivan Nuasjärven rannalla. Huoneistojen sijainti on rauhallinen ja metsän ympäröimä. Majoitustilaa 4-8:lle hengelle riippuen huoneistosta.
 

VUOKATIN LOMAKÄMPÄT - Vuokatin Lomakämppien lomahuoneistot tarjoavat majoitustilaa kahdessa pyöröhirsisessä talossa aivan Vuokatinrinteiden alla. Vuodepaikkoja huoneistoittain vaihtelevasti 4-7:lle hengelle.
 

AURINKOKUNTA - Tyylikkäät ja tilavat Aurinkokunta-lomahuoneistot sijaitsevat Vuokatinvaaralla. Majoitustilaa 8 hengelle per huoneisto.


Kolazko, Lumikatti & Ekokatti -huoneistot:
Lisävuorokausi kaupan päälle yli 3vrk varauksiin heinäkuussa!

 

KOLAZKO - Nämä lomahuoneistot tarjoavat loistavan sijainnin Vuokatin rinteiden ja hiihtohissien välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista on helppo siirtyä harrastamaan myös kesällä vierestä alkaville patikointireiteille. Rauhallinen sijainti vaaran kupeessa, mutta kuitenkin lähellä palveluita.
 

LUMIKATTI - Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, tilaa majoittaa jopa 8 henkilöä. Mahdollisuus nauttia myös omasta rauhasta, sillä kokonaisuus käsittää ainoastaan kaksi huoneistoa.
 

EKOKATTI - Lomatalot koostuvat kahdeksan idyllisen mökin kokonaisuudesta Vuokatin rinteiden ja monipuolisen latu-ja patikointiverkoston välittömässä läheisyydessä. Ihanteellinen vaihtoehto perheille ja pienryhmille tiiviin mökkialueen ansiosta!


Ota yhteyttä myyntipalveluumme info@vuokattitravel.fi ja tiedustele lisää - varauksen tehdessäsi muista mainita heinäkuun lisävuorokausitarjouksesta!
 

Tarjoukset koskevat heinäkuun 2019 uusia varauksia mainittuihin kohteisiin ja ovat voimassa 31.07.2019 saakka.
Alkaen -hinnat on laskettu tarjoushetken edullisimman 2vrk vapaana olevan majoitusvaihtoehdon mukaisesti.

 

>> Varaus- ja peruutusehdot <<