logo

Majoitushaku

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Tervetuloa viihtymään Vuokattiin! Jotta lomasi onnistuisi kaikilta osin, tutustu alla oleviin varaus- ja peruutusehtoihimme.

1. Vuokatti Travel Ay noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen palvelujen peruuttamisessa alla olevia ehtoja.

2. Ennakkomaksu ja loppusuoritus tulee maksaa laskussa mainittuihin eräpäiviin mennessä. Ennakkomaksu (30%) erääntyy 7 vrk kuluttua varauksen teosta. Loppusuoritus on maksettava 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Mikäli varauksen alkuun on tekohetkellä alle 6 viikkoa aikaa, erääntyy koko summa kerralla. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 30 vrk) peritään kaikki maksut välittömästi. Varauksissa, jossa asiakas on suorittanut koko maksun pankkien maksupalvelun kautta tai luottokortilla noudetaan samoja varaus- ja peruutusehtoja.
 
3. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 
4. Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, TULEE HÄNEN ILMOITTAA AINA ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI VUOKATTI TRAVEL AY:LLE sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse. Ennakko- tai loppumaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista, eikä vapauta varaajaa näistä peruutusehdoista. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää (7 vrk sisällä varauksen teosta).
 
5. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa vähintään 30 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan suoritettu maksu vähennettynä peruutusmaksulla 50 € + 10 € toimituskuluilla. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, peritään koko vuokrasumma. Jos loma-asunto saadaan kuitenkin vuokratuksi uudelleen alkuperäiseen hintaan, palautetaan vuokrasumma vähennettynä peruutuskuluilla.
Mikäli asiakkaan tehdessä varauksen majoituksen alkuun on alle 30 vrk, tulee varaus sitovaksi heti, kun Vuokatti Travel sen sähköpostitse vahvistaa eikä peruutus tai mahdollisten maksujen palautus ole enää mahdollista.

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkamista asiakkaan tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuvan henkilön sairastuessa vakavasti tai kuollessa, palautetaan vuokrasumma -10% sekä toimistokulut 10 euroa. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus Vuokatti Travel Ay:lle. Mikäli kuitenkin peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Vuokatti Travel Ay:llä on oikeus pakottavista syistä, force majeure, perua varaus. Tällöin saa asiakas maksamansa vuokran täysimääräisenä takaisin.

Majoituskohteen omistajalla on oikeus välittää majoituskohteensa useamman välittäjän kautta. Päällekkäisvarauksen tapahtuessa, Vuokatti Travel Ay on velvollinen ilmoittamaan tilanteesta välittömästi asiakkaalle ja tarjoamaan toista majoitusvaihtoehtoa. Mikäli asiakas on suorittanut koko maksun varauksen tehdessään ja asiakkaan hyväksymä korvaava majoitusvaihtoehto on edullisempi kuin alkuperäinen, Vuokatti Travel Ay. palauttaa hintaerotuksen asiakkaan ilmoittamalle tilille tai luottokortille. Mikäli korvaava majoitusvaihtoehtoa ei löydy, alkuperäinen varaus perutaan ja Vuokatti Travel Ay palauttaa mahdollisen maksusuorituksen kokonaisuudessaan asiakkaalle.
 
6. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% kokonaishinnasta) eräpäivään mennessä, tai mikäli asiakas on suorittanut maksun varaushetkellä onlinessa, kunhan Vuokatti Travel Ay on varauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostiviestillä erikseen vahvistanut lähettämällä kohteen ajo- ja avainohjeet. Mikäli Vuokatti Travel ei jostain syystä voi vahvistaa tehtyä varausta, palautetaan asiakkaan maksama summa täysimääräisenä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 päivää ennen majoituksen alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen, ja varaus on sitova heti Vuokatti Travelin sen sähköpostitse vahvistettua.
 
7. Virheellinen hinta ei sido Vuokatti Travelia, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaankin olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto. Näin on esimerkiksi silloin, jos ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna.
 
8. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta ala-ikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Vuokatti Travel Ay:lle ennen majoituksen alkua.
 
9. Majoitusvuorokausi mökeissä ja lomahuoneistoissa alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.
 
Majoitusvuorokausi hotelleissa alkaa tulopäivänä klo 15.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.
 
10. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle. Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen loputtua huolehtii asiakas. Mikäli huoneistojen vuokrahintaan sisältyy loppusiivous, mutta huoneiston kunto luovutushetkellä edellyttää normaalista poikkeavaa siivoustyötä, asiakas vastaa ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneista kustannuksista. Asiakas voi tilata niin halutessaan välisiivouksen loman aikana erillistä korvausta vastaan. Liinavaatteet toimitetaan myös etukäteen tehdyn erillisen tilauksen mukaan elleivät ne kuulu hintaan.

Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas. Uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.
 
11. Osaan loma-asunnoista EI SAA TUODA LEMMIKKIELÄIMIÄ. Tarkista, koskeeko kielto vuokraamaasi asuntoa. Mikäli asiakas kiellosta huolimatta tuo lemmikkieläimen huoneistoon, hän on velvollinen korvaamaan kohteen suursiivouksesta aiheutuneet kustannukset.

Osaan huoneistoista on lupa erillistä lemmikkieläinmaksua vastaan tuoda lemmikki. Mikäli eläimestä ei kuitenkaan etukäteen ilmoiteta, peritään maksamaton lemmikkieläinmaksu kolminkertaisena jälkikäteen.
 
12. Majoituskohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on ilmoitettu. Esimerkiksi juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee ilmoittaa ja sopia ennakkoon.
 
13. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle tai omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, eikä Vuokatti Travel ole niistä korvausvelvollinen.
 
14. Asiakas sitoutuu tutustumaan lomahuoneistossa olevaan käyttöohjekirjaan ja noudattamaan siinä olevia ohjeita ja määräyksiä. Ohjeiden vastainen toiminta aiheuttaa vaaraa kiinteistölle ja asiakkaalle sekä korvausvastuun asiakkaalle.
 
15. Loppusiivous ei kuulu majoituksen hintaan mikäli kohteella ei toisin mainita. Asiakkaan tehdessä itse siivousta tulee huomioda että loppusiivoukseen kuuluu seuraavat asiat: astiat tiskataan ja laitetaan omille paikoilleen, roskat toimitetaan jätepisteeseen, asiakas vie tyhjät juomapullot ja – tölkit pois mukanaan, huonekalut laitetaan paikoilleen. Ruokatarvikkeita ei saa jättää, vaan ne tulee viedä pois tai jätepisteeseen. Matot ja lattiat imuroidaan. Lattiat ja tasot pyyhitään kostealla, sauna ja WC pestään. Piha-alue ja grillipaikka jätetään siistiin kuntoon.

Loppusiivouksen voi tilata erilliseen hintaa. Tilattuun loppusiivoukseen tai lomakohteen vuokrahintaan sisältyvään loppusiivoukseen ei kuitenkaan kuulu: astioiden tiskaus, astioiden paikalleen laitto ja roskien vienti. Huonekalut on laitettava paikoilleen ja ruokatarvikkeet ja tyhjät juomapullot/-tölkit on vietävä pois.

 

16. Huoneistoon unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat toimitetaan jälkivaatimuksella, asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista lisättynä toimitusmaksulla 10 € / lähetys.

 

VUOKATTI TRAVEL AY
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI
puh. 010 - 4232520
s-posti: info@vuokattitravel.fi
 
www.vuokattitravel.fi