logo

Majoitushaku

Majoitus

AURINKOKUNTA

Aurinkokunta-lomahuoneistojen kokonaisuuteen kuuluu kuusi joulukuussa 2012 valmistunutta kaksikerroksista huoneistoa. Huoneistot sijaitsevat Vuokatin vaaran kupeessa, hiihtolatujen ja vaellusreittien varrella. Mitä mainioin lomakohde etenkin perheille ja kaveriporukoille!

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Break Sokos Hotel Vuokattissa vaihtoehtoina on vaivaton hotellimajoitus tai enemmän tilaa haluaville oma tyylikäs huoneistomajoitus. Sokos Hotel Apartmentisista löydät erikokoisia, moderneja huoneistoja läheltä luontoa.

EKOKATTI lomatalot

Ekokatti-lomatalot koostuvat kahdeksan idyllisen mökin kokonaisuudesta Vuokatin rinteiden ja monipuolisen latu-ja patikointiverkoston välittömässä läheisyydessä. Ihanteellinen vaihtoehto perheille ja pienryhmille tiiviin mökkialueen ansiosta.

HOLIDAY CLUB HOTELLIT & HUONEISTOT

Holiday Club Katinkulta tarjoaa Pohjoismaiden monipuolisimman lomakohteen, jossa tekeminen ei lopu keneltäkään kesken. Joka tarkoitukseen sopivat lomahuoneistot ovat levittäytyneet tasaisesti hotelli/klubirakennuksen ympärille.

KOLAZKO lomahuoneistot

KOLAZKO:n loma-asunnot tarjoavat loistavan sijainnin Vuokatin rinteiden ja hiihtohissien välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista on helppo siirtyä harrastamaan myös kesällä vierestä alkaville patikointireiteille. Rauhallinen sijainti vaaran kupeessa, mutta kuitenkin lähellä palveluita.

Lomahuoneistot IIDA Vuokatti

IIDA lomahuoneistoissa majoitut tasokkaasti keskellä Vuokatin monia mahdollisuuksia. Mutkaton loma vain 400m etäisyydellä Vuokatin laduista ja rinteistä, lenkkipolkujen varrella. Loistava mahdollisuus majoittua myös isommille ryhmille huoneistojen lähekkäisyyden vuoksi.

Lumikatti OY

Lumikatti Oy:n kaksi lomahuoneistoa sijaitsevat keskeisellä paikalla Vuokatin patikointi- ja hiihtoreittien äärellä. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, tilaa majoittaa jopa 8 henkilöä. Mahdollisuus nauttia myös omasta rauhasta, sillä kokonaisuus käsittää ainoastaan kaksi huoneistoa.

SOTKAMON HAUKIRANTA

Laadukkaat lomatalot sijaitsevat upealla paikalla Iso-Sapsojärven rannalla. Mökeissä mahdollisuus nauttia omasta rauhasta moderneissa puitteissa - lisäksi lähitienot tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen. Mökeillä on yhteiskäytössä grillikatos rannalla ja soutuvene.

VUOKATIN LOMAKÄMPÄT

Vuokatin Lomakämppiin kuuluu kaksi pyöröhirsistä taloa, toinen on paritalo ja toisessa on neljä huoneistoa. Loma-asunnoista todella vaivaton siirtyminen alempana rinteillä olevalla hiihtohissille ja lumilautatunneliin.

VUOKATINRANTA

Upean Nuasjärven rannalla sijaitseva Vuokatinranta tarjoaa hienoa majoitusta tunnelmallisissa uusissa rivitalohuoneistoissa. Keskeinen sijainti takaa helpon liikkumisen niin rinteille kuin kylpyläänkin, kesällä uimarannalle vain 200m matka. Lähellä myös Vuokatin liikekeskus.

VUOKATTI SPORT RESORT

Vuokatti Sport tarjoaa matkailijoille monenlaista majoitusta erilaisiin tarpeisiin, uusimpana majoituslisäyksenä on huoneistohotelli Vuokatti Chalets. Vierailijoilla on mahdollista myös harrastaa alueella monipuolisesti - kaikki Vuokatin palvelut välittömässä läheisyydessä.

YLÄPERHON LOMA-ASUNNOT

Kodikkaat, hirsirakenteiset Yläperhon lomahuoneistot sijaitsevat Jäätiönrinteellä lähellä palveluita ja Nuasjärven yhteistä rantaa. Talvisin pääset Aurinkoladulle suoraan loma-asuntojen pihasta. Vuokatinrinteille matkaa 2km ja Hotelli Vuokatin palvelut vain kävelymatkan päässä!