logo

Majoitushaku

Majoitus

AURINKOKUNTA

Aurinkokunta-lomahuoneistojen kokonaisuuteen kuuluu kuusi joulukuussa 2012 valmistunutta kaksikerroksista huoneistoa. Huoneistot sijaitsevat Vuokatin vaaran kupeessa, hiihtolatujen ja vaellusreittien varrella. Mitä mainioin lomakohde etenkin perheille ja kaveriporukoille!

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Break Sokos Hotel Vuokattissa vaihtoehtoina on vaivaton hotellimajoitus tai enemmän tilaa haluaville oma tyylikäs huoneistomajoitus. Sokos Hotel Apartmentisista löydät erikokoisia, moderneja huoneistoja läheltä luontoa.

EKOKATTI lomatalot

Ekokatti-lomatalot koostuvat kahdeksan idyllisen mökin kokonaisuudesta Vuokatin rinteiden ja monipuolisen latu-ja patikointiverkoston välittömässä läheisyydessä. Ihanteellinen vaihtoehto perheille ja pienryhmille tiiviin mökkialueen ansiosta.

HAAPALA BNB

Haapalassa on ravintola, pienpanimo ja 10 majoitushuonetta. Kolmessa eri mökissä on yhteensä kuusi kahden hengen hotellitasoisesti varusteltua huonetta sekä päärakennuksessa on neljä empiren ajan värein sisustettua huonetta. Ihanteellinen kohde maalaismaisemassa rauhoittumiseen!

HOLIDAY CLUB HOTELLIT & HUONEISTOT

Holiday Club Katinkulta tarjoaa Pohjoismaiden monipuolisimman lomakohteen, jossa tekeminen ei lopu keneltäkään kesken. Joka tarkoitukseen sopivat lomahuoneistot ovat levittäytyneet tasaisesti hotelli/klubirakennuksen ympärille.

HOTEL AATELI

Vuokatin uusi, upea rinnehotelli valmistui loppuvuodesta 2017. Hotel Aatelissa on 15 tilavaa ja tunnelmallista premium-tason huonetta, lounge -baari, ravintola ja pienkylpylä Zen Spa.

HOTELLI VUOKATTI

Upealla paikalla sijaitseva Hotelli Vuokatti tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen lomaelämyksen. Mahtavin järvinäköaloin varustettu huippumoderni hotelli tarjoaa asukkailleen laadukasta hotellimajoitusta hienoissa puitteissa.

KOLAZKO lomahuoneistot

KOLAZKO:n loma-asunnot tarjoavat loistavan sijainnin Vuokatin rinteiden ja hiihtohissien välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista on helppo siirtyä harrastamaan myös kesällä vierestä alkaville patikointireiteille. Rauhallinen sijainti vaaran kupeessa, mutta kuitenkin lähellä palveluita.

Lappi Sijoitus Oy / Menninkäinen & Lemminkäinen

Vuokatin palveluiden ytimessä sijaitsevat lomahuoneistot Menninkäinen ja Lemminkäinen tarjoavat hienot puitteet aktiiviseen tai rauhallisempaan lomanviettoon. Vuokatin rinteet ja hiihtoladut ovat aivan nurkan takana. Lähellä myös Vuokatin monipuolista liikekeskusta.

LOMA RINTEELÄ

Loma Rinteelän lomamökit tarjoavat perinteikästä ja aitoa lomailuhenkeä Suonenjärven rannalla, vain 30 km Vuokatista. Lomamökkien pihapiiristä löytyy mm. iso kota, baari A-oikeuksin sekä katettu terassi. Kesäisin mahdollisuus myös marjojenpoimintaan lomakeskuksen tiluksilla.

Lomahuoneistot IIDA Vuokatti

IIDA lomahuoneistoissa majoitut tasokkaasti keskellä Vuokatin monia mahdollisuuksia. Mutkaton loma vain 400m etäisyydellä Vuokatin laduista ja rinteistä, lenkkipolkujen varrella. Loistava mahdollisuus majoittua myös isommille ryhmille huoneistojen lähekkäisyyden vuoksi.

Lumikatti OY

Lumikatti Oy:n kaksi lomahuoneistoa sijaitsevat keskeisellä paikalla Vuokatin patikointi- ja hiihtoreittien äärellä. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, tilaa majoittaa jopa 8 henkilöä. Mahdollisuus nauttia myös omasta rauhasta, sillä kokonaisuus käsittää ainoastaan kaksi huoneistoa.

Muut lomahuoneistot

Vuokatin lomahuoneistoista löytyy vaihtoehtoja. Rivi –ja paritalot, yksittäiset mökit, Vuokatinrinteiden vieressä, Katinkullan lähellä tai hiukan sivummalla omassa rauhassa oman valinnan mukaan.

NAAPURIVAARAN LOMAKESKUS

Lomakeskus tarjoaa monipuolista majoitusta ympäri vuoden. Sijainti luonnonkauniilla paikalla Nuasjärven rannalla, Vuokatin sykkeeseen matkaa vain n. 5km. Päärakennuksessa on vastaanotto, baari/kahvio A-oikeuksin, juhlien ja kokousten pitoon soveltuva sali sekä kesäterassi.

SOTKAMON HAUKIRANTA

Laadukkaat lomatalot sijaitsevat upealla paikalla Iso-Sapsojärven rannalla. Mökeissä mahdollisuus nauttia omasta rauhasta moderneissa puitteissa - lisäksi lähitienot tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen. Mökeillä on yhteiskäytössä grillikatos rannalla ja soutuvene.

VIETTORINNE

Viettorinteen lomatalo sijaitsee jylhissä Ohravaaran maisemissa. Kohde majoittaa mukavasti isommankin seurueen. Asiakkaiden käytössä on grillikota ja suksienhuoltotila. Lomatalon terassilta aukeaa uskomattoman upeat näköalat kymmenien kilometrien päähän.

VUOKATIN AATELI

Vuokatin Aateli tarjoaa laadukasta majoitusta Vuokatinrinteiden parhaimmilla paikoilla. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan majoitusvaihtoehdon 23 kohteen valikoimasta, joiden pinta-alat vaihtelevat 21 neliön sviiteistä aina 350 neliön huviloihin.

VUOKATIN LOMAKÄMPÄT

Vuokatin Lomakämppiin kuuluu kaksi pyöröhirsistä taloa, toinen on paritalo ja toisessa on neljä huoneistoa. Loma-asunnoista todella vaivaton siirtyminen alempana rinteillä olevalla hiihtohissille ja lumilautatunneliin.

VUOKATINMAA

Vuokatinmaan loma-asunnot on rakennettu lomailijan viihtymistä silmälläpitäen. Loma-asunnot on sijoitettu alueelle väljästi – tämä takaa oman rauhan lomaillessa. Vuokatinmaassa on yhteensä 22 loma-asuntoa.

VUOKATINRANTA

Upean Nuasjärven rannalla sijaitseva Vuokatinranta tarjoaa hienoa majoitusta tunnelmallisissa uusissa rivitalohuoneistoissa. Keskeinen sijainti takaa helpon liikkumisen niin rinteille kuin kylpyläänkin, kesällä uimarannalle vain 200m matka. Lähellä myös Vuokatin liikekeskus.

VUOKATTI SPORT RESORT

Vuokatti Sport tarjoaa matkailijoille monenlaista majoitusta erilaisiin tarpeisiin, uusimpana majoituslisäyksenä on huoneistohotelli Vuokatti Chalets. Vierailijoilla on mahdollista myös harrastaa alueella monipuolisesti - kaikki Vuokatin palvelut välittömässä läheisyydessä.

YLÄPERHON LOMA-ASUNNOT

Kodikkaat, hirsirakenteiset Yläperhon lomahuoneistot sijaitsevat Jäätiönrinteellä lähellä palveluita ja Nuasjärven yhteistä rantaa. Talvisin pääset Aurinkoladulle suoraan loma-asuntojen pihasta. Vuokatinrinteille matkaa 2km ja Hotelli Vuokatin palvelut vain kävelymatkan päässä!