logo

Majoitushaku

Majoitus

AURINKOKUNTA

Aurinkokunta-lomahuoneistojen kokonaisuuteen kuuluu kuusi joulukuussa 2012 valmistunutta kaksikerroksista huoneistoa. Huoneistot sijaitsevat Vuokatin vaaran kupeessa, hiihtolatujen ja vaellusreittien varrella. Mitä mainioin lomakohde etenkin perheille ja kaveriporukoille!

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Break Sokos Hotel Vuokattissa vaihtoehtoina on vaivaton hotellimajoitus tai enemmän tilaa haluaville oma tyylikäs huoneistomajoitus. Sokos Hotel Apartmentisista löydät erikokoisia, moderneja huoneistoja läheltä luontoa.

EKOKATTI lomatalot

Ekokatti-lomatalot koostuvat kahdeksan idyllisen mökin kokonaisuudesta Vuokatin rinteiden ja monipuolisen latu-ja patikointiverkoston välittömässä läheisyydessä. Ihanteellinen vaihtoehto perheille ja pienryhmille tiiviin mökkialueen ansiosta.

HAAPALA SUITES (IIDA Vuokatti)

Haapalassa on ravintola, pienpanimo ja 10 majoitushuonetta. Kolmessa eri mökissä on yhteensä kuusi kahden hengen hotellitasoisesti varusteltua huonetta sekä päärakennuksessa on neljä empiren ajan värein sisustettua huonetta. Ihanteellinen kohde maalaismaisemassa rauhoittumiseen!

HOLIDAY CLUB HOTELLIT & HUONEISTOT

Holiday Club Katinkulta tarjoaa Pohjoismaiden monipuolisimman lomakohteen, jossa tekeminen ei lopu keneltäkään kesken. Joka tarkoitukseen sopivat lomahuoneistot ovat levittäytyneet tasaisesti hotelli/klubirakennuksen ympärille.

KOLAZKO lomahuoneistot

KOLAZKO:n loma-asunnot tarjoavat loistavan sijainnin Vuokatin rinteiden ja hiihtohissien välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista on helppo siirtyä harrastamaan myös kesällä vierestä alkaville patikointireiteille. Rauhallinen sijainti vaaran kupeessa, mutta kuitenkin lähellä palveluita.

Lumikatti OY

Lumikatti Oy:n kaksi lomahuoneistoa sijaitsevat keskeisellä paikalla Vuokatin patikointi- ja hiihtoreittien äärellä. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, tilaa majoittaa jopa 8 henkilöä. Mahdollisuus nauttia myös omasta rauhasta, sillä kokonaisuus käsittää ainoastaan kaksi huoneistoa.

SOTKAMON HAUKIRANTA

Laadukkaat lomatalot sijaitsevat upealla paikalla Iso-Sapsojärven rannalla. Mökeissä mahdollisuus nauttia omasta rauhasta moderneissa puitteissa - lisäksi lähitienot tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen. Mökeillä on yhteiskäytössä grillikatos rannalla ja soutuvene.

VUOKATIN LOMAKÄMPÄT

Vuokatin Lomakämppiin kuuluu kaksi pyöröhirsistä taloa, toinen on paritalo ja toisessa on neljä huoneistoa. Loma-asunnoista todella vaivaton siirtyminen alempana rinteillä olevalla hiihtohissille ja lumilautatunneliin.

VUOKATTI SPORT RESORT

Vuokatti Sport tarjoaa matkailijoille monenlaista majoitusta erilaisiin tarpeisiin, uusimpana majoituslisäyksenä on huoneistohotelli Vuokatti Chalets. Vierailijoilla on mahdollista myös harrastaa alueella monipuolisesti - kaikki Vuokatin palvelut välittömässä läheisyydessä.