logo

Search

Vuokatin Unikko-2 / 4+1 henkilöä

Vuokatin Unikko-2 on vuonna 2009 valmistunut 72 m²+parvi rivitalohuoneisto keskellä Vuokatin monipuolista matkailualuetta, kävelymatkan (noin 1 km) päässä Holiday Club Katinkullan kylpylähotellin palveluista ja aktiviteeteista.

Lomahuoneistossa on alakerrassa tupakeittiö, sauna, kylpyhuone+wc, makuuhuone jossa parivuode. Yläkerrassa on makuuhuone (2 erillistä vuodetta), wc ja parvitila, jossa on levitettävä vuodesohva joko 2 lapselle tai 1 aikuiselle. Yläkerrassa on myös televisio.
 
Tuvan puolella on takka (hintoihin sis. yksi pussillinen polttopuita), keittiö on nykyaikainen ja hyvin varusteltu, astiasto 8 hengen tarpeisiin.
Lemmikit kielletty tässä huoneistossa.
Huoneiston asiakkaiden käytössä on ulkovarasto ja autokatospaikka. Vieressä on leikkipuisto lapsille. Talvisin ladut kulkevat melkein takapihalta. Kesäisin (touko-syyskuu) takaterassilla pallogrilli. Kauppaan matkaa n. 300m (S-market + apteekki).
Hintaan sis. majoittuminen ja loppusiivous. Yhden liinavaatesetin hinta on majoituksen aikana 10 euroa ja siihen kuuluu lakana, pussilakana, tyynyliina ja kaksi pyyhettäLapsivarustus (matkasänky liinavaatteineen, syöttötuoli) tilattavissa erilliseen hintaan 50 eur. Varausta tehdessäsi mainitse lapsivarustuksen tarpeesta lisätietoihin, hinta lisätään laskun loppusummaan.

 
Resource distances
Airport 40 km Beach 200 m 
Bus station 7 km Bus stop 300 m 
Golf course 1 km Grocery store 300 m 
Naapurinvaara 5 km Pharmacy 300 m 
Restaurant 1 km Ski slope 3,5 km 
Ski tracks 100 m Skitunnel /Ice hall 4 km 
SPA 1 km Super Park Vuokatti 3 km 
Swimming pool 4 km Train station 35 km 
Available services
Broadband internet Yes Coffee maker Yes 
Dish washer Yes Drying cupboard Yes 
DVD Yes Electric kettle Yes 
Electric outlet for car Yes Fireplace Yes 
Fridge Yes Hair dryer Yes 
Microwave Yes Outdoor grill Yes 
Oven Yes Sauna-sähkölämm. Yes 
Tableware Yes Television Yes 
Toaster Yes Washing machine Yes 
WLAN Yes Wood for fireplace Yes