logo

Majoitushaku

Ohjelmapalvelut

Vauhdikas aktiiviloma

 

Kauttamme pystyt varaamaan kaikki harrasteet ja tekemiset kootusti yhdestä osoitteesta!

 

Annamme mielellämme lisätietoja Vuokatin alueen ohjelmapalveluista! Ota yhteyttä p. +358 01 4232 523 tai info(a)vuokattitravel.fi

 

 

Vuokatti on ympärivuotinen lomakohde, josta löytyy varmasti tekemistä koko perheelle. Golfaa, vaella vaaroilla, ratsasta islanninhevosilla tai mäkiautoile kesäisin. Talvella Vuokatin erinomaiset ja monipuoliset rinteet ja ladut kutsuvat ulkoilemaan.

Aina sää ei suosi, jolloin vaikkapa kylpylä ja keilaus viihdyttävät kaikenikäisiä. Vuokatissa järjestetään myös mielenkiintoisia liikunta- ja viihdetapahtumia kaikkina vuodenaikoina.

Saavu sinäkin nauttimaan vauhdikkaasti ja rentouttavasti lomasta monipuoliseen Vuokattiin! Majoituksenkin varaat näppärästi laajasta valikoimastamme mökkejä ja lomahuoneistoja.

 

 

Vuokatti Safaris

Vuokatti Safaris on täyden palvelun safariyritys, joka tarjoaa ohjelmaa Vuokatin alueen matkailijoille ympäri vuoden. Olipa mielessäsi husky-, tai moottorikelkkasafari, tiimiohjelman järjestäminen henkilöstölle tai pelkkä välinevuokraus voit ottaa yhteyttä Vuokatti Safariksen ystävälliseen henkilökuntaan. Iloiset, työtään rakastavat huskyt eivät lumien hävitessä suinkaan jää kesälomille, vaan silloin reki vaihdetaan pyörillä kulkevaan husky-mersuun.

Tutustu.

 

Vuokatin Vesiurheilukeskus

Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta.

Vesiurheilukeskus tarjoaa Wakestation kaapelilla vetotoimintaa erilaisin välinein, sekä paljon kaikenlaista oheistoimintaa kuten SUP lautailua, uimahyppypaikan tai vaikka rullalautailua maailman suurimmalla kelluvalla skeittisaunalautalla. 

Tullessasi voit joko varustautua omilla välineillä tai sitten vuokrata kaikki tarvittavat välineet lautalta. Uimavarustus on hyvä olla mukana sekä pyyhe.

Tutustu.

 

 

Holiday Club Katinkulta

vuokattikatinkulta

Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä golfiin, kuntoiluun ja keilaamiseen. Katinkullan kylpylässä on yli 20 erillistä allasta: ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä tietenkin vesiliukumäki. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC. Pienille on lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja.

Tutustu.

 

 

SuperPark Vuokatti

Suomen suurimmassa SuperPark -puistosta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset. Sisäaktiviteettipuistossa viihtyy koko perhe ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Monipuolisen sisäliikuntapuiston hulvattoman hauskalla Seikkailu Areenalla voit kiipeillä korkeuksiin, laskea vauhdikkaita liukumäkiä, hypätä vaijeriliu'un kyytiin tai mutkitella polkuautoradalla. Game Areenan pelaus- ja lajitestausalueet tarjoavat haastetta kaiken ikäisille muun muassa jalkapallo-, jääkiekko-, pesäpallo- ja tennispisteillä. Samoin myös Vuokatti Golf Areena, jossa myös vannoutuneet golfharrastajat voivat harjoitella ympärivuoden ainutlaatuisissa sisäolosuhteissa. Peliareenalla pääset joukkuepelien makuun.

Vuokatti Freestyle Hall on avoin kaikille vauhdikkaasta liikunnasta kiinnostuneille. Reilun 1000 neliömetrin kokoisen hallin "Junnuparkki" on turvallinen ympäristö opetelle esimerkiksi skeittauksen tai scoottauksen alkeet. Ilmavolttirata, jättitrampoliinit ja foam pit -monttu mahdollistavat hurjimmatkin temput.

Lukemattomat ennenkokemattomat aktiviteetit odottavat sinua. Tutustu!

Kainuun Vaellustalli

Kainuun Vaellustalli järjestää eripituisia islanninhevosvaelluksia kangasmaastoissa hoidetuilla reiteillä. Vaellukset toteutetaan tasoryhmissä yksilöllisesti ottaen huomioon kunkin asiakkaan taidot, joten aiempaa ratsastuskokemusta ei välttämättä tarvita.

Islanninhevosvaellukset kulkevat vaihtelevilla ja monipuolisilla metsäreiteillä. Kaikkiin vaelluksiin sisältyy hevosen hallinnan ja ratsastuksen opastus sekä tarvittavat varusteet sään  mukaan. Tutustu.

 

Vuokatinrinteet

Vuokatin rinteet sopivat sekä ensikertalaisille että kokeneille laskijoille. Koko perheen hiihtokohteen siitä tekevät alueen monipuoliset palvelut ja turvalliset olosuhteet Vuokatissa on 13 rinnettä, superpipe ja street, nykyaikaiset hissit sekä monipuoliset hiihtoladut.

Pohjoisrinteiden Á la Katti -rinneravintola aurinkoisine terasseineen tarjoaa rennekaudella kattavat ravintolapalvelut. Kesän aikana toimintaa on Kattikeskuksen ja Lumilautatunnelin alueella. Hesburger, skeittipuisto ja mäkiautorata pitävät nuorison tyytyväisenä ja hurjapäisimmät voivat harrastaa myös alamäkipyöräilyä, ankkurihissillä pääsee ylös asti. Tutustu.

BowlCircus Vuokatti

BowlCircus Vuokatti on edustava ja viihtyisä viihdekeilahalli, sijaitsee HolidayClub Katinkullan välittömässä läheisyydessä. Hallissa on 16 rataa keilaukseen sekä biljardisali, jossa 3 kilpatason pöytää. Anniskeluoikeuksin varustettu kahvila/baari tarjoilee virkistäviä juomia sekä suolaista tai makeaa purtavaa pikkunälkään. Isolta screeniltä voit seurata urheilulähetyksiä. Lapsille on oma leikkihuone, johon näkyvyys sekä keilaradoilta että kahvilasta. Lisäksi varattavissa sauna- ja kokoustilat pienten tilaisuuksien/illanistujaisten järjestämiseen.

Uutuutena nyt myös Vuokatti Shooting Simulator, jossa pääsee 3D simulaatiolla metsästämään tai kokeilemaan lännentyylillä revolverikisaa.

Tutustu!

Vuokatin Seikkailupuisto

Vuokatin Seikkaulupuisto on kiipeilypuisto keskeisellä paikalla Vuokatissa, Urheiluopiston ja laskettelurinteiden väliin jäävällä mäntymetsäiselllä luonnonkauniilla paikalla. 8 eri rataa tarjoavat hauskuutta ja haastetta koko perheelle!

Tutustu.