logo

Majoitushaku

GoVuokatti


Ohjelmapalvelut - GoVuokatti


Olitpa lomalla perheen kanssa tai yrityksen virkistyspäiviä viettämässä - GoVuokatin ohjelmapalvelut sopivat jokaiseen tilanteeseen!

 

 
 


Suosikkiaktiviteetit
 

Vuokatinvaaran valloitus alk. 42€ / hlö

Aktiivinen patikkaretki, jonka aikana Vuokatin maisemat tulevat tutuiksi, liikunta pitää kehon lämpimänä ja mielen virkeänä sekä hauskat välipalaohjelmat kohottavat yhteishenkeä. Ohjelma sopii hyvin erikokoisille ryhmille, jopa 300 henkeen saakka. Ohjelma on toteutettavissa ympäri vuoden.

Lähtöpaikka retkelle voi sijaita missä tahansa alueen majoitusliikkeessä. Hauskan alkuverryttelyn jälkeen ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka aloittavat oppaiden johdolla matkan kohti Vuokatinvaaran huippua. Alkumatka voidaan tehdä myös bussilla ohjelman halutusta pituudesta ja patikoinnin vaativuudesta riippuen. 

Matka etenee Vuokatin patikkareittejä ja pikkuteitä pitkin kohti ensimmäistä toimintarastia, värikuula tarkkuusammuntaa.

Tämän jälkeen jatketaan Vuokatinrinteiden ala-asemalle, josta mukava maisemahissi kuljettaa loppumatkan huipulle. Vaaran päällä suoritetaan lisää tehtäviä, lajeina toimivat voimaleka, riippakiven heitto sekä pallin kupitus.

Tämän jälkeen laskeudutaan maisemareittiä alas vaaralta lumilautatunnelille, jossa lasketaan vaihdin huumasta nauttien vauhdikas donitsilasku. Lopuksi poiketaan tunnelmallisessa kotaravintolassa nauttimassa kahvit ja retkieväät. Paluumatka takaisin lähtöpaikalle sujuu päivän kokemuksia muistellen.

Palkinnot jaetaan ja jälkipelit pelataan esimerkiksi erikseen tilattavan illanvieton yhteydessä, jolloin on myös mahdollista katsella valkokankaalla pyörivää kuvaesitystä päivän tapahtumista.

 

Patikkaretki vuokatissa alk. 30€ / hlö

Aktiivinen patikkaretki, jonka aikana Vuokatin maisemat tulevat tutuiksi, liikunta pitää kehon lämpimänä ja mielen virkeänä. Hauskat välipalaohjelmat kohottavat yhteishenkeä.

Lähtö patikoinnille tapahtuu asiakkaan valitsemasta paikasta Vuokatin alueella. Hauskan alkuverryttelyn jälkeen matka etenee Vuokatin patikkareittejä ja pikkuteitä vaellellen ja oppaan tarinoita kuunnellen.

Patikoinnin lomassa suoritetaan kolmen lajin mukaansatempaavat kisat. Lajeina toimivat voimaleka, puhallustikka ja riippakiven heitto.

Retkieväät nokipannukahvin kera nautitaan matkan varrella olevassa kodassa. 

Kävelymatkaa retkellä kertyy yhteensä noin kolmesta viiteen kilometriä. Takaisin lähtöpaikalle saavuttua palkitaan kisailun paras joukkue ja lähdetään paluumatkalle.

 

Superseikkailu alk. 35€ / hlö

Superseikkailussa otetaan mittaa itsestään ja kavereista SuperParkin ulkoalueilla. Seikkailu soveltuu erityisesti vauhdikasta tekemistä kaipaaville ryhmille. Lajit ovat mukaansa tempaavia ja elämyksellisiä. Superseikkailu on toteutettavissa ympäri vuoden Angry Birds Activity Parkin ympäristössä. 
Seikkailutuotteessa pääset kokeilemaan valintasi mukaan neljää seuraavista lajeista:
 
- Jättiläisen keinu -elämyslaite
- Aerotrim -elämyslaite
- Trapetsihyppy
- Voimaleka
- Karhunpaini
- Jousiammunta
- Köysilaskeutuminen

 

Paintball alk. 40€ / hlö

Ohjattuun peliin lähdetään leikkimielellä, mutta pieni jännitys kainalossa. Aluksi ryhmä varustetaan asianmukaisin suojavarustein ja jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pelin ohjaajat antavat kaikille peliin osallistujille tarvittavat ohjeet ja kertaavat pelin säännöt, jotta pelaaminen sujuisi ongelmitta.

Pelin voi voittaa juoksemalla ilman osumia vastustajan kotipesään. Toinen vaihtoehto voittoon on merkata kuulaosumalla toisen joukkueen kaikki jäsenet. Ohjaajamme hoitavat pelin tuomaroinnin. 

Vuokravälineillä osallistujat järjestävät  tuomaroinnin itse. Pelipaikkana voi käyttää valmiita kenttävaihtoehtojamme tai voitte valita pelipaikan itse, huomioiden turvallisuuden ja lupa maanomistajalta.

 

* Ohjelmakokonaisuuksia on mahdollista räätälöidä seurueesi toiveiden mukaan.
Hinnat per henkilö voivat vaihdella sesongista ja ryhmän koosta riippuen.

Kysy tarjous ja lisätietoja myytipalvelustamme -
info@vuokattitravel.fi