logo

Majoitushaku

Rantahotelli

Uudessa hotellissa on 12 kahden hengen huonetta, Inva-varusteltu huone ja 2 huoneistoa (34 m2), joissa molemmissa on oma hyvin varustettu keittiö, erillinen makuuhuone, olohuonenurkkaus sekä sauna. Kylpyhuoneissa on WC ja suihku.

Kaikkiaan hotelliin voidaan majoittaa 30 henkilöä lattiatasoisiin vuoteisiin, mutta jos käyttöön otetaan laivahyteistä tutut seinävuoteetkin, majoituskapasiteetti nousee 50 henkilöön.

Hotellissa on lisäksi yhteinen TV-nurkkaus ja minikeittiö, jonne voidaan tarpeen mukaan toimittaa tarjotinaamiainen valmiiksi edellisenä iltana.

Keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla sijaitseva 2017 valmistunut tasokas pienhotelli Vuokatin rinteiden tuntumassa. Vuokatin kävelyreitit ja hiihtoladut vajaan sadan metrin päässä, valaistu latu n.150m. Kauppaan ja bussipysäkille n. 300m, Kattikeskukseen, rinteisiin ja Hesburgerille 400m, Urheiluopistolle reilu kilometri ja Katinkultaan vajaa kolme km. Sisäleikki- / liikuntapuistoon 2,4km. Rantaan n. 150m ja Vuokatinrannan lapsiystävällinen uimaranta on asukkaiden käytettävissä. Soutuveneet ja kota on käytettävissä (erillishinta).

Jokaisessa huoneessa on WC ja suihku, koneellinen ilmanvaihto, lattialämmitys (kaukolämpö), korttikäyttöiset lukot. Vaatedenkuivauskaapit rakennuksen sisäkäytävällä ja pihalla auton lämmityspistokepaikka. Lapsivarustus lisävarusteena pyydettäessä ja leikkipaikka yhteisellä piha-alueella. Vuokatinrannan suksihuoltotilat on asukkaiden käytettävissä.

Huoneisto on käytössänne tulopäivänä klo 16.00 ja luovutus lähtöpäivänä klo 12.00. Ei lemmikkejä. Tupakointi on kielletty sisätiloissa.