logo

Majoitushaku

Pääsiäisloma kruunaa kevättalven

20.01.2017

Saavu pääsiäiseksi monipuoliseen Vuokattiin nauttimaan pidennetystä viikonlopusta ja kevätauringosta!

Vuokatissa riittää tekemistä moneen makuun ja koko perheelle säästä riippumatta. Laskettele, rentoudu kylpylässä, keilaa hyvällä porukalla iloisissa merkeissä tai vietä aktiivinen päivä touhuten ja temppuillen Angry Birds-puistossa. Myös alueen ohjelmapalveluista löytyy takuulla päivän fiilikseen sopivaa tekemistä!

Valittavanasi on vielä mukavasti erilaisia vaihtoehtoja, ole ajoissa ja varaa juuri sinun perheellesi tai kaveriporukallesi sopiva kohde! Esimerkkejä 13.-17.4.2017;

  • KLZ – huoneistot laskettelurinteiden äärellä 2 mh + parvi hintaan 690 eur/4vrk sisältäen loppusiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet.
  • Aurinkokunta – huoneistot vaaran hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. Hinta 760 eur/4vrk sisältäen loppusiivouksen.
  • Vuokatti Suites Hill - tai Lake – huoneistot Nuasjärven rannalla vain kilometrin päässä laskettelurinteiltä, latujen äärellä. 2 mh, vuodepaikat 2-6 hengelle. Hinta alkaen 710 eur/4 vrk sisältäen loppusiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Kysy lisätietoja myyntitoimistostamme tai tee varaus suoraan netistä. Autamme mielellämme kaikissa majoitukseen ja Vuokatin alueen palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Vuokatti Travel
Vuokatinhovintie 15
88610 Vuokatti
puh. 010 4232 520
s-posti info@vuokattitravel.fi
www.vuokattitravel.fi
online.vuokattitravel.fi