logo

Majoitushaku

Hotelli Vuokatti / 2 hengen huone, 2

Hotelli Vuokatti (entinen VL Hotel) sijaitsee Nuasjärven rannalla Vuokatissa ja tarjoa rauhallisen, laadukkaan ja viihtyisän ympäristön lomanne viettoon. Kaikki Vuokatin palvelut ovat käden ulottuvilla. Voit halutessasi varata koko hotellin yrityksesi kokous- tai virkistyskäyttöön. Hotelli Vuokatti on yksilöllinen vaihtoehto.

Vuonna 2008 ja 2012 uusitun hotellin 17-huonetta mahdollistaa majoituksen kahden hengen huoneissa tai neljän hengen perhehuoneissa. Valittavissanne on myös huone liikuntarajoitteisille. Lisävuodemaksu 25€

Kaikissa huoneissa on luonnollisesti oma WC ja suihku, taulu -TV (perhehuoneissa parvella oma TV), silityslauta- ja rauta, minibaari, hiustenkuivain ja tallelokero. Jokaisesta huoneesta on näköala järvelle tai luontoon.
Hotellin yleisissä tiloissa on huomioitu liikuntarajoitteisten tarpeet – mm. hissi ja luiskat pyörötuolilla liikkumista varten sekä inva-WC. Hotellissa on myös lukittava suksihuone, autoille pistokepaikat, lasten nurkkaus, langaton nettiyhteys, kuntosali, tilavat saunat, kahvila ja A la Carte ravintola, josta upeat näkymät järvelle. Toimivat kokoustilat järjestetään tarvittaessa ravintolan puolelle.

Kesäaikana käytössänne on kolme terassia, tenniskenttä ja minigolf rata. Kuntosalille pääsee hotellille vapaasti huoneistojen sähkönä toimivalla kortilla (hotellin avainkortti) ja Honkalinnan sauna on käytössä aina asukassauna-aikoina. Hotellin polkupyörät ovat asiakkaiden vapaassa käytössä aina 2-3h kerrallaan ja mikäli haluat vuokrata pyörän koko oleskelusi ajaksi, sekin onnistuu!
Myös lemmikkisi toivotetaan tervetulleeksi hotelliin, ilmoitathan tästä kuitenkin varauksen teon yhteydessä (kaksi huonetta varattu lemmikeille, joten saatavuus täytyy tarkistaa, hinta 25€).


 

Etäisyydet
Apteekki 2 km Bussiasema 7 km 
Bussipysäkki 200 m Golfkenttä 3 km 
Hiihtolatu 50 m Hiihtotunneli /Ensilumen latu /Jäähalli 2 km 
Juna-asema 32 km Kauppa 500 m 
Kylpylä /Katinkulta 3 km Laskettelurinne 800 m 
Lentoasema 40 km Naapurinvaara 6 km 
Ravintola m Super Park Vuokatti 2,5 km 
Uimahalli 2 km Vesistö (ranta) 20 m 
Varustetaso
Auton lämmityspiste Kyllä CD-soitin Kyllä 
DVD Kyllä Hiustenkuivaaja Kyllä 
Laajakaista Kyllä Minibaari Kyllä 
Silitysvälineet Kyllä Suksien huoltotila/säilytyskaappi Kyllä 
Taulutelevisio Kyllä Vedenkeitin Kyllä