logo

поиск

Vuokatti Safaris


Aktiviteetteja koko lomaseurueelle!


Vuokatti Safaris järjestää unohtumattomia lomaelämyksiä koko vuoden ympäri - miltäpä kuulostaisi huskyajelu, kesäinen melontaretki tai vaikkapa moottorikelkkasafari hiihtolomalla? Kaikki nämä aktiviteetit ja monta muuta saat varattua kätevästi Vuokatti Travelin myyntipalvelusta - info@vuokattitravel.fi

 

KESÄKAUDEN VIIKKO-OHJELMA:

MA-LA KLO 11:00 - Vierailu huskytarhalla // aik. 19€ - lapsi (4-14v) 12€

Opastettu tutustuminen yli kahdeksaankymmeneen ystävälliseen rekikoiraamme. Kuulet mielenkiintoisia tarinoita rekikoirista, niiden hoidosta ja koulutuksesta. Saat rapsutella ja silittää koiria niin paljon kuin jaksat. Lopuksi hauska ahmattikisa! Monet toimeliaat päivät ja kymmenet koirat ovat vuosien varrella kerryttäneet oppaillemme taskut täyteen tarinoita hauskoista ja hurjista sattumista. Miten leikkisästä koiranpennusta kasvaa koiramaailman huippu-urheilija?

MA-LA KLO 10:00 - Valjakkoajelua Huskymersulla // aik. 59€ - lapsi (4-14v) 39€

Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon kierroksella! Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan 2 kierrosta.

Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Lopuksi vieraillaan tarhallamme ja tutustutaan valloittaviin huskypersooniimme.

TO KLO 13:00 - Melontaretki // aik. 79€ - lapsi (4-14v) 49€

Lähde mukaan rentouttavalle melontaretkelle läheiselle Jäätionlammelle! Opastamme melontatekniikkaa ja nautiskelemme tyynen veden melonnasta. Tauolla nautimme mehut ja paistamme makkaraa.

Retki on opastettu ja vaativuustasoltaan helppo. Sopii mainiosti perheelle, yritysten ryhmille ja ensikertalaisille!

MA KLO 10:00 - Kalastusretki // 299€ per retki

Kalastusretki ammattitaitoisen oppaan johdolla. Lähde heittokalastusretkelle Buster-veneellämme – pääset varmasti parhaille kalapaikoille paikallisen tietämyksen voimin! Saaliskaloina kuha, hauki ja ahven.

TI KLO 11:00 - Luontoretki // aik. 59€ - lapsi (4-14v) 39€

Tämä retki sopii hyvin perheille ja luonnosta kiinnostuneille. Ihaile vaaramaisemia ja kuuntele oppaan tarinoita luonnosta. Pysähdys Pöllyvaaran laavulla, jossa opas opettaa tulentekoa. Kun tuli on saatu sytytettyä valmistatte makoisat retkieväät sen avulla. Kävelymatkan pituus noin 1 kilometri. Riippuen kesän ajankohdasta, ohjelmaan voidaan liittää myös marjanpoimintaa (mustikat/lakat alkaen heinäkuu, puolukat elokuu).

KE & LA KLO 14:00 - Karhunkatseluilta // 200€ per hlö (min. ryhmäkoko 10)
- 235€ per hlö (min. ryhmäkoko 6) - 280€ per hlö (min. ryhmäkoko 4)

Lähde mukaan tapaamaan Suomen kansalliseläintä – karhua! Karhut ovat Euroopan suurin petoeläin ja uroskarhu voikin painaa jopa 300 kg. Unohtumaton ilta ja varmasti paras mahdollisuus elämäsi kuvaan onnistuu turvallisesti kojun sisältä. Katselu- ja kuvauspaikat sijaitsevat Kuhmossa. Alueella on kuvattu suurpetoja jo yli 30 vuoden ajan ja siellä on mahdollista nähdä sekä kuvata karhun lisäksi ahmoja ja susia. Varsinkin ahmoja ja karhuja alueella esiintyy runsaasti. Jokaiselle on oma istuin kamera-aukolla ja kojussa on kuivakäymälä. Piknik-eväät sisältyvät pakettiin, mutta toki omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Puoli kymmeneltä taianomaisen illan jälkeen siirtyminen takaisin bussiin ja kuljetus Vuokattiin. Ikäsuositus väh. 10v.

 

TALVIKAUDEN VIIKKO-OHJELMA:

MA-PE & SU KLO 11:00 - Maisemasafari // kuljettaja 129€ - aik. 89€ - lapsi (4-14v) 69€

Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Vuokatin huikeissa maisemissa. Uuden teknologian ansiosta kelkat ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja ajomukavuudeltaan sekä turvallisuudeltaan huippuluokkaa! Tauolla nautimme kahvit/mehut ja makeat leivonnaiset. Safari sopii hyvin myös ensikertalaisille. Reitin pituus noin 20 km. Kuljettajalla oltava voimassaoleva ajokortti.

KE KLO 13:30 & LA KLO 10:00 - Lumen ja jään kierros // kuljettaja 179€ - aik. 139€ - lapsi (4-14v) 99€

Vietä unohtumaton kelkkailupäivä Vuokatin upeimmilla maisemareiteillä, joille kokeneet oppaamme sinut johdattavat. Tällä safarilla pääset kiertämään seudun kaikki parhaat kelkkailumaastot, sillä seikkailemme niin korkealla Vuokatin huipulla, lumisilla metsäreiteillä kuin laakeilla jääosuuksillakin. Järvitaipaleella Vuokatin jylhät vaaramaisemat näyttäytyvät kaikessa komeudessaan, kun kiidämme kelkkojen kanssa kohti määränpäätämme.

Uusilla nelitahtikelkoillamme ajaminen on todellinen nautinto, sillä ne ovat hiljaisia ja ympäristöystävällisiä! Tauolla nautimme kahvit ja makeat leivonnaiset. Reitin pituus noin 40 km. Tämä safari sopii erityisen mainiosti ryhmille ja yrityksille, sillä voimme halutessanne helposti lisätä myös maittavan ruokailutauon safarin yhteyteen! Kuljettajalla oltava voimassaoleva ajokortti.

MA, KE, TO & LA KLO 10:30 - Nupun ja Nallon kierros // aik. 89€ - lapsi (4-14v) 59€

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla Nupun ja Nallon kierrokselle – vaikka koko perheen voimin! Reen eteen valjastetaan kuusi innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Aikuiset voivat kokeilla ajamista myös itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä. Lapsetkin pääsevät halutessaan kokeilemaan ajamista yhdessä aikuisen kanssa kahden ajettavalla Double Driver-reellämme! Yhden kierroksen pituus on 0,5 km ja reitti ajetaan useampaan kertaan. Ajelun jälkeen tutustutaan Vuokatti Safariksen valloittaviin husky-persooniin.

MA, KE & LA KLO 13:00 - Alfonsin metsäretki // aik. 139€ - lapsi (4-14v) 99€

Koe valjakkoajo riemu metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfons-huskyn mukaan! Kuudesta innokkaasta huskysta koostuva valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi. Aikuiset saavat ajaa rekeä itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä porontaljojen peittelemänä.

Ajamme noin 6 km kauniin metsäreitin, jonka taittamiseen koiravaljakoilla menee noin puoli tuntia. Ajelun jälkeen tutustutaan ystävällisiin huskypersooniin.

TO KLO 13:00 - Kanelin korpitaival // aik. 199€ - lapsi (4-14v) 129€

Tule mukaan kokeilemaan seikkailullista reittiämme Vuokatin vaaramaisemassa. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen.

Reitti on 12 km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti. Valjakkoajelun jälkeen on aikaa tutustua aina ystävällisiin koiriimme tarhakierroksella.

TI & PE KLO 11:00 - Huskyseikkailu // aik. 269€ - lapsi (4-14v) 169€

Vuokatin upeat vaaramaisemat näyttäytyvät seikkailijoille, jotka nousevat reen jalaksille ja johdattavat valjakon kohti vaaramaisemia. Seikkailijat matkaavat kahden hengen reessä, jossa kyytiläinen istuu lämpimästi porontaljojen peittelemänä.

Retken puolessa välissä pysähdymme evästauolle pienessä saaressa sijaitsevaan kamiinalla lämpenevään paimentolaistelttaan eli käsintehtyyn jurttaan. Paluumatkalle kuski ja kyytiläinen voivat vaihtaa osia. Reitin pituus on 20 km, jonka taittamiseen valjakoilla menee noin kaksi tuntia. Ajelun jälkeen tutustumme vielä ystävällisiin huskypersooniin.

KE & LA KLO 18:00 - Kanelin reporetki // aik. 239€ - lapsi (4-14v) 149€

Ikimuistoinen koiravaljakkoseikkailu illan pimentyessä. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen. Reitti on 12 km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti. Ja jos onni suosii, näemme vaarat revontulien loisteessa.

MA & TO KLO 10:30 - Lumikenkäseikkailu // aik. 79€ - lapsi (4-14v) 49€

Opastettu retki Vuokatin upeassa luonnossa. Ohjelma alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella. Matkan varrella paikallinen oppaamme kertoo tarinoita alueen historiasta ja luonnosta. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle!

PE KLO 18:00 - Revontuliseikkailu lumikengillä // aik. 99€ - lapsi (4-14v) 69€

Hämärän hiipiessä illansuussa on aika lähteä lumikenkäretkelle metsästämään revontulia. Seikkailu alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella.

Maisemat ovat upeat, mitä syvemmälle metsään kuljetaan ja hyvällä onnella taivaalla loistaa myös revontulet. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta, lämpimästä mehusta ja makkaranpaistosta nuotiolla. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle sekä ryhmille!

PE KLO 10:30 - Pilkkiretki // aik. 79€ - lapsi (4-14v) 49€

Vietä hauska päivä kanssamme pilkillä! Retki alkaa safarikeskukseltamme, jossa puemme lämpimät talvivarusteet ylle. Kävelemme järvelle pienen metsän läpi ja paikallinen opas johdattaa porukan seudun parhaille pilkkipaikoille. Kuumat juomat sisältyvät hintaan. Täydellinen aktiviteetti perheille ja ryhmille!

LA KLO 11:00 - Poroajelua // aik. 79€ - lapsi (4-14v) 49€

Tule tutustumaan valloittaviin poroihimme ja nauttimaan rauhallisesta poroajelusta. Tapaat aidon poroisännän, joka kertoo aluksi poroista, niiden elintavoista Suomessa ja poronhoidosta, jota on harjoitettu tällaisenaan jo yli 500 vuotta. Ohjelmassa jokainen pääsee kokeilemaan perinteistä suopungin heittoa. Poroajelulla reessä voi matkustaa kaksi henkilöä kerralla, reitin pituus noin 200 m. Ohjelma sisältää kuumat mehut sekä tarvittaessa varusteet poroajeluun osallistujille.

 

Varaa lomaseikkailusi nyt! info@vuokattitravel.fi