logo

поиск

YRITYKSILLE

 

 

Vuokatti Travelin kautta saat helposti varattua sekä kokous- että virkistyspaketit. Tarjonnastamme löytyy suuria huoneistoja ja erilaisia hotelleja. Vahva paikallistuntemuksemme auttaa meitä räätälöimään jokaisen tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon laajasta valikoimasta. Kauttamme saat kokoustilat, tarjoilut, majoitukset ja oheisohjelmat. Myös Tyky- ja Tyhypäivät sekä pikkujoulut onnistuu!
 

 

kysy lisää ja tee varukset: info@vuokattitravel.fi

 

 

 

MAJOITUSESIMERKKEJÄ

 

 

 

flower

 

AATELI KEISARI

Vuokatin upein huvila Aatelin Keisari on valmistunut kesäkuussa 2013. Kolmessa kerroksessa on yhteensä 350 m², 7 tilavaa makuuhuonetta, 5 wc:tä ja suihkua, tilava olohuone ja ylellisesti varusteltu keittiö. Keisari sopii erinomaisesti esimerkiksi kokous- tai virkistyskäyttöön.

 

 

flower

 

KOLAZKO TIMANTTI

Vuonna 2018 valmistunut suuri Timantit-huoneisto sopii erinomaisesti isoille ryhmille, useammalle perheelle tai kokoustarpeisiin. Huoneisto sijaitsee aivan laskettelurinteiden ja latujen vieressä. Timantissa on kuusi kahden hengen makuuhuonetta, joista jokaisesta löytyy oma kylpyhuone, wc ja televisio.
 
flower

 

HOTELLI VUOKATTI

Upealla paikalla sijaitseva Hotelli Vuokatti tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen lomaelämyksen. Mahtavin järvinäköaloin varustettu huippumoderni hotelli tarjoaa asukkailleen laadukasta hotellimajoitusta hienoissa puitteissa. Hotellin ja sen palvelut voi varata myös kokonaan omaan käyttöön esimerkiksi kokouspäiville.

flower

 

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Break Sokos Hotel Vuokatti tarjoaa toimivat tilat erilaisten kokousten järjestämiseen. Sekä pienet palaverit että suuret seminaarit onnistuvat nykyaikaisesti varustelluissa tiloissa. Majoittua voi kätevästi saman katon alla hotellihuoneissa. Ruokailu onnistuu hotellin kahdessa ei ravintolassa.

 

 

 

 

flower

 

HOLIDAY CLUB KATINKULTA

Holiday Club Katinkulta tarjoaa Pohjoismaiden monipuolisimman lomakohteen, jossa tekeminen ei lopu keneltäkään kesken. Majoitusta löytyy sekä hotellista että erilaisista lomahuoneistoista. Kokoustilaa löytyy tarvittaessa jopa 2000 hengelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

VIRKISTYSMATKAT

Kauttamme voit valita valmiiksi suunnitellun paketin, tai voimme räätälöidä juuri teidän yrityksellenne sopivan oman paketin. Seuraavissa esimerkkipaketeissa on aktiivista toimintaa ja hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen hotellihuoneessa. Majoituksen voi kuitenkin valita myös monista muista vaihtoehdoista. Alle olevista paketeista voi valita yhden tai vaikka kaikki kolme!

 

 

flower

 

Paketti 1

Superpark

Megazone

Saunailta rantasaunalla

Hinta alkaen 155€ / hlö

flower

 

Paketti 2

Patikkaretki

Kylpylä

Illallinen Easy Kitchenissä

Hinta alkaen 110€ / hlö

flower

 

Paketti 3

Keilaus

Vuokatti Shooting Simulator

Illallinen Kainuuravintola Kipossa

Hinta alkaen 115€ / hlö