logo

Majoitushaku

ASIAKASTIEDOTE

24.03.2020

Päivitetty 26.3.2020 klo 14:00

Hyvät asiakkaamme!

Vallitsevan poikkeustilan johdosta Vuokatinrinteet, vuokraamopalvelut, hiihtokoulun sekä rinneravintolat suljettiin suunniteltua aikaisemmin, ma 23.3.2020 klo 17.00.

Katinkullan kylpylä ja sisäliikuntapaikat jo suljettiin 24.3.2020 alkaen koronaviruksen estämiseksi sekä asiakkaiden ja henkilöstön terveyden varmistamiseksi. Lisäksi hotellimajoitus ja ravintolat sulkeutuvat la 28.3.2020.

Hiihtolatuverkostoa huolettaan entiseen tapaan niin kauan kuin sääolosuhteet sen salli.
 

Mikäli sinulla on hiihtokeskusken sulkemisen aikana oleva varaus, on se mahdollista siirtää myöhäisempään ajankohtaan samaan kohteeseen. Koronavirusepidemian vuoksi varauksen voi siirtää majoituksen alkamispäivään asti ja halutessaan varauksen jättää avoimeksi niin, että majoituksen tulevat päivämäärät voi päättää myöhemmin. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan ajankohtaan, tulee varaajan maksaa hinnan erotus. Mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, ei varaajalle palauteta hinnan erotusta.

Jos haluat peruuttaa varauksen kokonaan, pyydämme lähettämään kirjallisen ilmoituksen osoitteeseen

info@vuokattitravel.fi

Kaikki peruutusilmoitukset käsitellään mökinomistajan kanssa.

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä täysin ruuhkautunut ja peruutusilmoituksien hoitaminen vie tällä hetkellä arviolta 7 vuorokautta.

Ystävällisin terveisin,

Vuokatti Travel