logo

поиск

Lumitapahtuma Vuokatinrinteillä

02.02.2020

LUMITAPAHTUMA VUOKATINRINTEILLÄ 2.2.2020 KLO 9.30–13.30 - Laskettelu ja lumilautailu ovat hauskoja ja vauhdikkaita harrastuksia, jotka sopivat kaikille. Erilaisten apuvälineiden avulla vauhdin hurmaan pääsee mukaan, vaikka laskijalla olisi jokin liikkumista rajoittava vamma tai haitta.

 

Lumisunnuntai - soveltavan alppihiihdon tapahtuma


Vuokatin Hiihtokoulun Lumitapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta voi tulla osa yhteistä harrastusta! Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa.

  • Ilmoittautumiset 29.1.2020 mennessä, lisätiedot osoitteesta Vuokatti.fi