logo

Majoitushaku

HALTI OUTDOOR WEEKEND

26.08.2019


Halti Outdoor Weekend pe 6.9. - su 8.9.2019


Viikonlopun majoittujille -10% alennus majoitushinnasta ja myöhäinen luovutus kaupan päälle!
Tarjous koskee seuraavia kohteita:

 


VUOKATIN LOMAKÄMPÄT - klikkaa kohteeseen

Vuokatin Lomakämppien lomahuoneistot tarjoavat majoitustilaa kahdessa pyöröhirsisessä talossa aivan Vuokatinrinteiden alla. Huoneistoja on pintaremontoitu ja huoneistoissa on uudistetut kodinkoneet.

LARUS - klikkaa kohteeseen

Viihtyisät Larus-lomahuoneistot sijaitsevat upealla paikalla aivan Nuasjärven rannalla. Huoneistojen sijainti on rauhallinen ja metsän ympäröimä. Kaikki palvelut vain muutaman kilometrin päässä esim. Vuokatin laskettelurinteet, Katinkullan kylpylä ja golfkenttä ja hiihtoputki.

AURINKOKUNTA - klikkaa kohteeseen

Tyylikkäät ja tilavat Aurinkokunta-lomahuoneistot sijaitsevat Vuokatinvaaralla.  Kuusi kaksikerroksista paritalohuoneistoa, aivan Vuokatin hiihtolatujen ja vaellusreittin varrella.


KOLAZKO - klikkaa kohteeseen

Vain 200 metrin päässä Vuokatin laskettelukeskuksen hisseiltä sijaitsee Kolazkon lähimmät mökkityyliset loma-asunnot vaaramaisemassa, hiihtolatujen, vaellusreittien ja Vuokatin rinnealueen palvelujen välittömässä läheisyydessä.

EKOKATTI - klikkaa kohteeseen

Ekokatit, 8 lomatalon idyllinen mökkialue. Kodikasta majoitusta Vuokatin laskettelurinteiden vaaramaisemissa, aivan päähissiaseman tuntumassa, latujen ja vaellusreittien äärellä.

LUMIKATTI - klikkaa kohteeseen

Lumikatti -paritalon viihtyisät lomahuoneistot sijaitsevat Vuokatin upeassa vaaramaisemassa, hiihtohissien, latujen, vaellusreittien ja Vuokatin rinnealueen palveluiden välittömässä läheisyydessä.


Osallistumismaksut majoittujille tarjoushinnoin - Etu 15€ !


Kun majoitut missä tahansa Vuokatti Travelin kohteessa 6.-8.9.2019, saat kauttamme Halti Outdoor Weekendin osallistumismaksut tarjoushintaan!
 

KATSO HALTI OUTDOOR WEEKENDIN OHJELMA TÄSTÄ !

  • Pyörävaellus / Koiravaellus - 35,- (norm. 45,-)
  • Vaellus 12km - 40,- (norm. 55,-)
  • Vaellus 20km - 50,- (norm. 65,-)
  • Polkujuoksu 22km - 60,- (norm. 75,-)
  • Polkujuoksu 42km - 70,- (norm. 85,-)
  • Polkujuoksu 57km - 80,- (norm. 95,-)

 

Tarjous on voimassa 5.9.2019 saakka.

TIEDUSTELUT & VARAUKSET info@vuokattitravel.fi