logo

Majoitushaku

Höyrylaivaristeilylle Kajaaniin!

24.05.2019

Höyrylaiva S/S Kouta aloittaa kesän yleisöristeilyt taas heinäkuussa!


Yleisöristeilyt Kajaanissa - Höyrylaiva S/S Kouta


Laivatunnelmasta pääsee nauttimaan myös Kainuussa! Höyrylaiva S/S Kouta risteilee Kajaanissa koko heinäkuun - varaa liput vaikka koko matkaseurueelle ja lähde viettämään lämmintä kesäpäivää Oulujärven äärelle! Kajaani sijaitsee noin 30min ajomatkan päässä Vuokatista ja sinne matkaa sujuvasti joko omalla autolla, tai bussilla.

Laiva on risteillyt vuodesta 1921 lähtien ja se toimii tänäkin päivänä alkuperäisen höyrykoneen voimalla. Laiva on katettu ja siihen mahtuu kerrallaan 60 matkustajaa. Risteilyllä ei sade tai tuulikaan haittaa, ja sää Oulujärvellä onkin usein kirkas. Laivalla on kahvila ja baari A-oikeuksin sekä myös wc. Pyörätuoliasiakkaille on paikkoja laivan etukannella ja laivan salongin ovesta mahtuu alle 70cm leveällä pyörätuolilla.

Risteilyt lähtevät Kalkkisillan laiturilta (Kalkkisillantie 4, Kajaani). Ennen risteilyä tai risteilyn jälkeen voit nauttia Kalkkisillan laituriterassin palveluista!

 

MAISEMARISTEILY KAJAANINJOELLE (1,5h)

3.7. - 2.8.2019
KE, TO, PE, LA / klo 17

Maisemaristeilyllä höyrylaiva S/S Kouta lipuu tasaisesti puksuttaen Kajaaninjokea pitkin ohi historiallisten ja kauniiden maisemien. Matka alkaa klo 17 ja vie ohi Tihisenniemen, Auralan ja Lukkarinnurmen Paltajärvelle.

Reitti kääntyy takaisin kohti satamaa Hövelönlahden kohdalla - näissä maisemissa sijaitsi 1800-luvulla Hövelön tila, jossa Elias Lönnrot viimeisteli Kalevalan ja Eino Leino kasvoi nuoreksi runoilijaksi. Laivan baari palvelee risteilyn ajan. Risteily päättyy klo 18.30 Kalkkisillan laiturissa.

Hinta sisältää risteilyn.

25€ / aikuinen
15€ / lapsi 4-12v.

ILTARISTEILY OULUJÄRVELLE (2,5h)

3.7. - 2.8.2019
KE, TO, PE, LA / klo 19

Iltaristeilyllä höyrylaiva S/S Kouta risteilee Kajaaninjokea pitkin historiallisten ja kauniiden maisemien ohi Oulujärven aavalle Paltaselälle.

Matkan aikana voit nauttia höyrylaivan baarin tarjoiluista, hyvästä seurasta sekä Oulujärven maisemista. Matkalla kuulet myös tarinoita Oulujärven ja höyrylaivojen historiasta.

Risteily lähtee liikkeelle Kalkkisillalta klo 19 ja palaa laituriin takaisin klo 21.30.

Hinta sisältää risteilyn.

30€ / aikuinen
20€ / lapsi 4-12v.

ÄRJÄNSAAREN RISTEILY (7,5h)

3.7. - 2.8.2019
TO, PE (+ LA 20.7.) / klo 9

"Ärjänsaari on Oulujärven Havaiji."

Päiväristeilyllä Ärjän saarelle pääset nauttimaan Oulujärven laajojen selkien maisemista sekä kuuntelemaan tarinoita Ärjän saaren historiasta. Risteily lähtee Kalkkisillalta klo 9 ja on perillä Ärjänsaaressa noin klo 11.30, jolloin pääset tuntemaan Ärjän lämpimän hiekkarivieran jaloissasi sekä tutustumaan saaren monipuoliseen luontoon.

Paluumatka Ärjänsaaresta takaisin Kajaaniin alkaa klo 14 ja risteily päättyy Kalkkisillan laiturissa noin klo 16.30.

Hinta sisältää risteilyn. Ruokailu mahdollista tilata ennakkoon.

48€ / aikuinen
30€ / lapsi 4-12v.

OULUJÄRVEN ROCK-RISTEILY

LA 29.6.2019 klo 10

Tapahtumaristeily

Oulujärven Rock-risteilyn kohteena on tänä vuonna Oulujärven suurin saari - Manamansalo. Matkan aikana ja perillä Manamansalossa on luvassa monipuolisia musiikkiesityksiä.

Risteily lähtee lauantaina 29.6. klo 10 ja paluu on noin klo 19.30 Kajaanin Kalkkisillan laituriin, jossa ohjelma jatkuu yleisölle avoimena klo 20-22.

Hinta sisältää risteilyn Kajaani-Manamansalo-Kajaani + keittolounaan.

58€ / aikuinen

 

Syyskuussa luvassa Eino Leino -näytelmäristeilyjä!

 

Varaa risteilysi nyt! info@vuokattitravel.fi


Lipuilla ei ole vaihto- tai peruutusoikeutta.

www.oulujarviristeilyt.fi