logo

Majoitushaku

Kesän 4+1 asiaa, jotka kokea Vuokatissa

16.05.2019


Puhdasta luontoa, järvimaisemia ja paikallisia herkkuja - kesäinen Vuokatti on todellinen luontomatkailijan paratiisi!

1 Vuokatinvaara

Klassikko paikallisille, elämys matkailijoille.

Vuokatinvaara on aivan Vuokatin keskuksen vieressä, ja vaaran näköalapaikka onkin suosikkispotti niin paikkakuntalaisille, kuin turisteillekin. Henkeä salpaavat näkymät vaaran päältä yltävät Sotkamon ylle. Täällä voit käydä nauttimassa kesäillan auringonlaskusta taikka hakemassa käynnistyspotkun läheisille patikkareiteille!
 

2 Hiidenportin kansallispuisto

Kainuu on tunnetusti luonnonlapsen ihmemaa, eikä Hiidenporttikaan tee sääntöön poikkeusta. Vaatimattoman kauniit kuusikot, kukkaniityt ja kaskiahot saavat rauhattomimmankin sielun huokaisemaan hetkeksi ja nauttimaan luonnon rauhasta.

Sopii myös aloitteleville seikkailijoille!
 

3 Huskyt (Vuokatti Safaris)

Tapaa Vuokatin suloisimmat karvakaverit!

Vierailu Huskyareenalla sopii kaiken ikäisille – opastetulla tutustumiskierroksella pääset tapaamaan kymmeniä ystävällisiä rekikoiria, joista oppailla riittää paljon hauskoja tarinoita kerrottavaksi. Ehkäpä innostut lähtemään myös Huskymersun kyytiin..?
 

4 Haapala BnB

Haapalan ravintolassa pääset nauttimaan upeista annoksista kera paikallisen oluen. 2018 kesällä avatun BnB:n ruokalistoilta löytyy Kainuun makuisia vaihtoehtoja joka makuun niin lounasaikaan, kuin illallakin.

Haapala on mitä parhain vaihtoehto paikallisia makuelämyksiä kaipaavalle!
 

+1 Höyrylaiva S/S Kouta

Vuokatista noin 30min ajomatkan päässä on Kajaani, josta pääset aidon höyrylaivan kyytiin ihastelemaan Oulujärven maisemia – niitä samoja näkymiä, joista Elias Lönnrot ja Eino Leinokin aikanaan inspiroituivat.

S/S Kouta ja Kalkkisillan laituriterassi tarjoavat ikimuistoisen lisän kesälomapäivillesi!
 

Vuokatti Travel
Matkatoimisto Kainuun sydämessä.
info@vuokattitravel.fi