logo

Majoitushaku

Kesälomatarjoukset Vuokatissa

12.07.2018

Kesälomalle Vuokattiin

Kesälomat ovat parhaillaan käynnissä ja mikä sen parempi tapa viettää lomaa, kuin monipuolisessa Vuokatissa.

Vuokatissa riittää tekemistä jokaiseen makuun ja säällä kuin säällä. Vesipedoille löytyy uimarantoja ja vesiurheilukeskus. Seikkailupuistossa yhdeksän eritasoista kiipeilyrataa tarjoaa haasteita ja elämyksiä kaikille. Huonommallakin kelillä voi nauttia kylpylän lämmöstä tai viettää aktiivista päivää Superparkissa. Vuokatin alueen ohjelmapalveluista löytyy takuulla päivän fiilikseen sopivaa tekemistä.

 

Larus-huoneistot järven rannalla

Viihtyisät Larus-lomahuoneistot sijaitsevat upealla paikalla aivan Nuasjärven rannalla. Huoneistojen sijainti on rauhallinen ja metsän ympäröimä. Kaikki palvelut löytyvät muutaman kilometrin säteellä. Rannasta löytyy laituri ja soutuveneet kuuluvat myös vuokraan.

Larus Kompassi – huoneisto 4+2 hengelle 390€ / 3vrk.

Larus Majakka – huoneisto 8 hengelle 480€ / 3vrk.

 

Sotkamon haukirannan kesätarjous

Haukirannan lomatalot sijaitsevat Iso-Sapsojärven rannalla, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä. Vain 4 kilometrin päässä monipuolisesta Vuokatista. Alue koostuu neljästä eri lomatalosta, jotka sijaitsevat idyllisellä rantatontilla. Alueella on yhteistä rantaviivaa on noin 200 metriä, lisäksi rannasta löytyy lomatalojen yhteinen laituri ja tilava grillikatos.

Hauki 1 ja Hauki 2 – lomahuoneistot 4+4 hengelle

Hinnat: 950€ / 4 vrk + 175€ / lisä vrk; 1 250€ / 7 vrk.

flower