logo

Majoitushaku

Tiedote hiihtolomalaisille

14.02.2018

Tervetuloa hiihtolomalaiset!

Talvilomasesonki alkaa ja koululaisten perheiden on aika vallata Vuokatin mahtavassa kunnossa olevat ladut ja rinteet. Tervetuloa!

Katso muutamat vinkkimme Vuokatin vierailunne ajalle.

Laskettelemaan suuntaamassa? Käy kurkkaamassa ensin Vuokatinrinteiden ”Ajankohtaista”, jotta olet selvillä aukioloajoista, lippuhinnoista ym. seikoista. Sivulla näkyy myös Vuokatinrinteiden tapahtumat hiihtolomaviikoille.

Hiihdon ystävien mainio nykyaikainen apuväline on ajantasainen latukartta. Kartasta näet näppärästi, mikäli reitillä on jotain huomioitavaa sekä milloin latu on edellisen kerran huollettu. Samalla kartalla näkyvät myös Vuokatin ja Sotkamon luistelualueet sekä kaukalot.

Tiesitkös, että vaaran valaistun ladun varrella olevat Rekikesti ja Heikkilän Pirtti –latukahvilat ovat auki hiihtolomien ajan? Tarjolla lämmintä juotavaa, suolaista ja makeaa purtavaa sekä keittolounasta. Latukahvilat ovat merkitty Vuokatin latukarttaan.

Otitko lomallesi mukaan oman Fatbiken tai tekisikö mielesi vuokrata sellainen ja kokeilla? Vuokatin keilahallin nurkalta lähtee uusi, golfkentän ympäri harjumaisemassa kulkeva, n. 5 km pitkä Fatbike-reitti. Pyöriä voit vuokrata esim. Vuokatti Ski Serviceltä.

Kainuun Vaellustallin ystävälliset islanninhevoset odottavat hiihtolomalaisia metsämaisemissa kierteleville retkille, katso lisätietoja ja sesongin ratsastusaikataulut täältä.

Vuokatti Safariksen monipuolisessa ohjelmatarjonnassa hiihtolomien viikko-ohjelmassa on mm. husky- ja kelkkasafareita. Tutustu Vuokatti Safaris.

Keilaus on vuodesta toiseen koko perheen mieluisimpia harrasteita! Hiihtolomien aikaan kannattaa ratavaraus tehdä jo etukäteen. Tutustu Vuokatti Bowlingiin.

Sattuiko jollekin päivälle harmaampi keli eivätkä ulkoharrasteet houkuta? Aina takuuvarmat kohteet SuperPark Vuokatti sekä Holiday Club Katinkullan kylpylä viihdyttävät koko perhettä.

Olitpa rinteessä, ravintolassa tai keilahallilla, voit kääntyä Vuokatin matkailun ammattilaisten puoleen, mikäli tarvitset vinkkejä lomanviettoosi. Autamme mielellämme, viihtyisää lomaa Vuokatissa!

flower