logo

Majoitushaku

Paritalo 1B / 8+2 henkilöä

Vuonna 2003 valmistunut paritalo 1 tarjoaa asiakkailleen tasokasta majoitusta niin kesä-kuin talvi-aikanakin. Huoneistoon mahtuu majoittumaan isompikin porukka, tilaa on 8+2 hengelle. Huoneisto on kaksikerroksinen, alakerrassa on tupakeittiö, jossa on takka, tv ja levitettävä vuodesohva, makuuhuone kahdelle, wc/suihku sekä sauna.

Yläkerrassa on makuuhuone kahdelle ja avoin parvi, jossa on vuoteet neljälle sekä wc.
Perusvarustelun lisäksi huoneistosta löytyy astian- ja pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Takapihan terassilta avautuu mahtava näkymä suoraan Nuasjärvelle.
Liinavaatteet 15€ ja loppusiivous 60€. Lemmikkieläinmaksu 30€/lemmikki.

Lomakeskus sijaitsee viitisen kilometriä Vuokatista pohjoispuolta Kajaanin suuntaan.

Tekemisen puute ei Naapurivaaran Lomakeskuksessa iske koskaan. Kesäisin voitte vuokrata veneen, kalastus onnistuu helposti ostamalla luvan kahviosta ja hyppäämällä soutuveneeseen. Pihalla on mahdollisuus pelata rantalentopalloa frisbeegolfia, pöytätennistä, sulkapalloa sekä tikkaa. Leikkipaikka lapsille, jossa mm trampoliini, leikkimökki, kiipeilyteline, keinuhevoset, hiekkalaatikko, karuselli sekä narukeinuja. Ranta on lapsiystävällinen.
Aurinkoisina kesäpäivinä mahdollisuus vesileikkeihin jetin perässä vedettävillä välineillä esim. donitsi, alligaattori jne.

Vierainamme pääset helposti luontoon liikkumaan, Lepikon lenkki lähtee pihaltamme ja nousee upealle Naapurinvaaralle, mistä on upat näkymät yli koko Sotkamon.
Kevättalvella yhdyslatu Aurinkoladulle, ja sitä pitkin Vuokattiin (jäälatu, riippuu vuosittain sen hetkisestä lumi- ja jäätilanteesta).

Alueella on veloituksetta asiakkaiden yhteisessä käytössä grillipaikka ja lintujen bongaustorni. Naapurinvaaran Huvikeskuksen tansseihin pääsee bussilla, joka hakee asiakkaita lomakeskuksen pihasta.
 
Viihtyisässä päärakennuksessa on vastaanotto, baari/kahvio A-oikeuksin avoinna päivittäin, kesällä terassi sekä ympärivuotisesti juhlien ja kokousten pitoon soveltuva sali (65 asiakaspaikkaa).  Naapurivaaran Lomakeskus tarjoaa erinomaiset puitteet myös yritys-, kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, talon oma pitopalvelu järjestää takuulla  maittavat tarjoilut.

Lomakeskukseen voit saapua myös veneellä ja  tulla nauttimaan talon tuotteista ja tunnelmasta. Hiekkarannalla, aivan veden äärellä, on uusi upea tilaussauna, jonka patiolla voi rentoutua kuumavesiporeammeessa.  Aivan veden tuntumassa on myöskin tilauskäytössä oleva perinteinen savusauna.

 

Etäisyydet
Apteekki 4,5 km Bussiasema 12 km 
Bussipysäkki 150 m Golfkenttä 5 km 
Hiihtolatu 100 m Hiihtotunneli /Ensilumen latu /Jäähalli 6,6 km 
Juna-asema 30 km Kauppa 4,5 km 
Kylpylä /Katinkulta 5 km Laskettelurinne 5,6 km 
Lentoasema 38 km Naapurinvaara 1 km 
Ravintola 100 m Super Park Vuokatti 6 km 
Uimahalli 6,6 km Vesistö (ranta) 50 m 
Varustetaso
Jääkaappipakastin Kyllä Astianpesukone Kyllä 
Astiat Kyllä CD-soitin Kyllä 
Hiustenkuivaaja Kyllä Kahvinkeitin Kyllä 
Kuivauskaappi Kyllä Leivänpaahdin Kyllä 
Liesi Kyllä Mikroaaltouuni Kyllä 
Pesukone Kyllä Sauna-sähkölämm. Kyllä 
Silitysvälineet Kyllä Soutuvene Kyllä 
Takka Kyllä Taulutelevisio Kyllä 
Televisio Kyllä Ulkogrilli Kyllä 
Uuni Kyllä Vedenkeitin Kyllä