logo

Majoitushaku

SOKOS HOTEL / Standard huone 2

Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee Snowpolis – teknologiapuistossa, keskellä ympärivuotista Vuokatin matkailualuetta. Hotellin palvelut toteutetaan ”Active Wellness” – teemalla. Majoitus – ja ravintolapalvelujen lisäksi tarjolla on ympärivuoden monipuolisia, mielenkiintoisia aktiviteetteja sekä hotellin sisätiloissa että ympäröivässä luonnossa. Hotellissa on 147 viihtyisää huonetta.

Hotellin kokoustilat soveltuvat hyvin 16-80 hengen tilaisuuksiin. Sijainti Snowpoliksessa mahdollistaa hotellin asiakkaille nykyaikaiset teknologiaratkaisut mm. hyvinvoinnissa, liikunnassa ja kokouspalveluissa.
Sokos Hotel Vuokatti on aidosti erilainen ja ainutlaatuisuudessaan taatusti tutustumisen arvoinen hotelli.

Standard hotellihuone on pinta-alaltaan 25 m2: 2 yhden hengen sänkyä, vuodesohva (90x210 cm), 32" taulu-tv, minibaari, turvalokero PC:lle, ilmastointi, suihku/amme, parveke/ranskalainen parveke. Kaikissa huoneissa langallinen ja langaton laajakaistayhteys veloituksetta. TV-järjestelmän kautta lisäksi maksullinen laajakaistapalvelu.

Hotellissa on asiakassauna, joka on käytössä joka päivä 7-10 ja 16-21, kuntosali (hotellin asiakkaille 4 €/kerta), riistaherkku-/matkamuistomyymälä, ravintolat Amarillo ja Kippo. Ulkona on 168 autopaikkaa, joista lämmityspaikkoja 51 kpl.

Majoitushintaan sisältyy aamiainen: ma–pe klo 6.30-10, la 8-10.30, su 8-11.
Lemmikit sallittu, 10 € / lemmikki / viipymä.

 
Etäisyydet
Apteekki 3,5 km Bussiasema 6 km 
Bussipysäkki 100 m Golfkenttä 4 km 
Hiihtolatu 100 m Hiihtotunneli /Ensilumen latu /Jäähalli 30 m 
Juna-asema 35 km Kauppa 3,5 km 
Kylpylä /Katinkulta 4 km Laskettelurinne 1,5 km 
Lentoasema 40 km Naapurinvaara 7 km 
Ravintola m Super Park Vuokatti 3 km 
Uimahalli 200 m Vesistö (ranta) 200 m 
Varustetaso
Hiustenkuivaaja Kyllä Laajakaista Kyllä 
Minibaari Kyllä Silitysvälineet Kyllä 
Taulutelevisio Kyllä