logo

Majoitushaku

Majoitus

AURINKOKUNTA

Aurinkokunta-lomahuoneistojen kokonaisuuteen kuuluu kuusi joulukuussa 2012 valmistunutta kaksikerroksista huoneistoa. Huoneistot sijaitsevat Vuokatin vaaran kupeessa, hiihtolatujen ja vaellusreittien varrella.

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

Break Sokos Hotel Vuokattissa vaihtoehtoina on vaivaton hotellimajoitus tai enemmän tilaa haluaville oma tyylikäs huoneistomajoitus. Sokos Hotel Apartmentisista löydät erikokoisia huoneistoja, yhdistäen modernin varustelutason upeaan luonnonläheiseen ja rauhalliseen miljööseen.

EKOKATTI lomatalot

Ekokatti-lomatalot koostuvat kahdeksan idyllisen mökin kokonaisuudesta Vuokatin rinteiden ja monipuolisen latu-ja patikointiverkoston välittömässä läheisyydessä. Ihanteellinen vaihtoehto perheille ja pienryhmille tiiviin mökkialueen ansiosta.

HIRSINIEMEN LOMAMÖKIT

Vuokatin Autiojärven rannalla, sijaitsevat kaksi Hirsiniemen lomamökkiä. Ne tarjoavat rauhallisen ja aidon kainuulaisen lomaelämyksen. Kaikissa mökeissä oma ranta ja mahdollisuus käyttää mm. omaa soutuvenettä, myös oma grillikatos löytyy. Todellinen mahdollisuus rauhoittua luonnon äärellä. Varattavissa vain ajalle 29.6. - 7.7.2019

HOLIDAY CLUB HOTELLIT & HUONEISTOT

Holiday Club Katinkulta tarjoaa Pohjoismaiden monipuolisimman lomakohteen, jossa tekeminen ei lopu keneltäkään kesken. Joka tarkoitukseen sopivat lomahuoneistot ovat levittäytyneet tasaisesti hotelli/klubirakennuksen ympärille.

HOTEL AATELI

Vuokatin uusi, upea rinnehotelli valmistuu loppuvuodesta 2017. Hotel Aateliin tulee 15 tilavaa ja tunnelmallista premium-tason huonetta, lounge baari, ravinola ja zen spa -pienkylpylä.

HOTELLI VUOKATTI

Upealla paikalla sijaitseva Hotelli Vuokatti tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen lomaelämyksen. Mahtavin järvinäköaloin varustettu huippumoderni hotelli tarjoaa asukkailleen laadukasta hotellimajoitusta hienoissa puitteissa.

KOLAZKO lomahuoneistot

KOLAZKO:n loma-asunnot tarjoavat loistavan sijainnin Vuokatin rinteiden ja hiihtohissien välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista on helppo siirtyä harrastamaan myös kesällä aivan vierestä alkaville patikointireiteille. Rauhallinen sijainti vaaran kupeessa, mutta kuitenkin aivan palveluiden vieressä.

Lappi Sijoitus Oy / Menninkäinen & Lemminkäinen

Vuokatin palveluiden ytimessä sijaitsevat lomahuoneistot Menninkäinen ja Lemminkäinen tarjoavat hienot puitteet aktiiviseen tai rauhallisempaan lomanviettoon. Aktiivisille harrastajille Vuokatin rinteet ja hiihtoladut ovat aivan nurkan takana. Lähellä myös monipuolista vuonna 2013 valmistunutta Vuokatin liikekeskusta.

LARUS LOMAHUONEISTOT

LARUS-lomahuoneistot sijaitsevat upealla järvitontilla Nuasjärven rannalla, HC Katinkultaa vastapäätä. Lomailijoilla mahdollisuus nauttia mm. rannan tuntumassa olevasta grillikatoksesta, jolta avautuu hienot näköalat. Hyvätasoiset mökit tarjoavat vaivatonta lomailua rauhoittumiseen sopivassa ympäristössä.

LOMA RINTEELÄ

Loma Rinteelän lomamökit tarjoavat perinteikästä ja aitoa lomailuhenkeä Suonenjärven rannalla, vain 30 km Vuokatista. Lomamökkien pihapiiristä löytyy mm. iso kota, baari A-oikeuksin sekä katettu terassi. Kesäisin mahdollisuus myös marjojenpoimintaan lomakeskuksen tiluksilla.

Lomahuoneistot IIDA Vuokatti

IIDA lomahuoneistoissa majoitut tasokkaasti keskellä Vuokatin monia mahdollisuuksia. Mutkaton loma vain 400m etäisyydellä Vuokatin laduista ja rinteistä, lenkkipolkujen varrella. Loistava mahdollisuus majoittua myös isommille ryhmille huoneistojen lähekkäisyyden vuoksi.

Lumikatti OY

Lumikatti Oy:n kaksi lomahuoneistoa sijaitsevat keskeisellä paikalla Vuokatin patikointi- ja hiihtoreittien äärellä. Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, tilaa majoittaa jopa 8 henkilöä. Mahdollisuus nauttia myös omasta rauhasta, sillä kokonaisuus käsittää ainoastaan kaksi huoneistoa.

Muut lomahuoneistot

Vuokatin lomahuoneistoista löytyy vaihtoehtoja. Rivi –ja paritalot, yksittäiset mökit, Vuokatinrinteiden vieressä, Katinkullan lähellä tai hiukan sivummalla omassa rauhassa oman valinnan mukaan. Muista myös Vuokatin monipuoliset palvelut laskettelurinteet, Katinkullan kylpylä ja ravintolat, SuperPark .

NAAPURIVAARAN LOMAKESKUS

Lomakeskus tarjoaa monipuolisesti majoitusta ympäri vuoden. Se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Nuasjärven rannalla,vain viitisen kilometriä Vuokatin sykkeestä. Päärakennuksessa on vastaanotto, baari/kahvio A-oikeuksin, kesäisin terassi sekä ympärivuotisesti juhlien ja kokousten pitoon soveltuva sali.

SOTKAMON HAUKIRANTA

Laadukkaat HAUKI-lomatalot sijaitsevat upealla paikalla Iso-Sapsojärven rannalla. Mökeissä mahdollisuus nauttia omasta rauhasta moderneissa puitteissa, minkä lisäksi lähitienot tarjoavat hienot mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen. Mökeillä myös yhteiskäytössä oma grillikatos järven rannalla ja soutuvene.

URHEILUOPISTO

Vuokatin Urheiluopisto tarjoaa matkailijoille monenlaista majoitusta erilaisiin tarpeisiin, uusimpana 2008 valmistunut huoneistohotelli Vuokatti Chalets. Vierailijoilla on mahdollista myös harrastaa alueella monipuolisesti - kaikki Vuokatin palvelut välittömässä läheisyydessä.

VIETTORINNE

Viettorinteen lomatalo sijaitsee jylhissä Ohravaaran maisemissa. Kohde majoittaa mukavasti isommankin seurueen. Asiakkaiden käytössä on grillikota ja suksienhuoltotila. Lomatalon terassilta aukeaa uskomattoman upeat näköalat kymmenien kilometrien päähän.

VUOKATIN AATELI

Vuokatin Aateli tarjoaa laadukasta majoitusta Vuokatinrinteiden parhaimmilla paikoilla. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan majoitusvaihtoehdon 23 kohteen valikoimasta, joiden pinta-alat vaihtelevat 21 neliön sviiteistä aina 350 neliön huviloihin.

VUOKATIN LOMAKÄMPÄT

Vuokatin Lomakämppiin kuuluu kaksi pyöröhirsistä taloa, toinen on paritalo ja toisessa on neljä huoneistoa. Loma-asunnoista todella vaivaton siirtyminen alempana rinteillä olevalla hiihtohissille ja lumilautatunneliin. 2011 Lomakämppiin on tehty keittiöremontti ja pintaremonttia sekä ikkunat ja ulko-ovet on vaihdettu.

VUOKATIN SINI-MARIA lomahuoneistot

Vuokatin Sini-Maria- lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Holiday Club Katinkullan monipuolista lomakeidasta. Huoneistoissa nykyaikainen ja kattava varustelu ja oma langaton internetyhteys. Loma-Mariassa tilaa majoittua jopa 8:lle henkilölle, Koivukujan majoitus kapasiteetti 6:lle hengelle.

VUOKATINMAA

Vuokatinmaan loma-asunnot on rakennettu lomailijan viihtymistä silmälläpitäen. Loma-asunnot on sijoitettu alueelle väljästi – tämä takaa oman rauhan lomaillessa. Vuokatinmaassa on yhteensä 22 loma-asuntoa. Loma-asuntoja on tarjolla viittä eri kokoa aina 42 m2:n loma-asunnoista 99 m2 huviloihin.

VUOKATINRANTA

Upean Nuasjärven rannalla sijaitseva Vuokatinranta tarjoaa hienoa majoitusta tunnelmallisissa uusissa rivitalohuoneistoissa. Keskeinen sijainti takaa helpon liikkumisen niin rinteille kuin kylpyläänkin, kesällä uimarannalle vain 200m matka. Huoneistojen läheisyydessä myös 06/13 valmistunut liikeskeskus.

YLÄPERHO LOMA-ASUNNOT

Kodikkaasti sisutetut hirsirakenteiset Yläperho lomahuoneistot sijaitsevat Jäätiönrinteellä lähellä Nuasjärven yhteistä rantaa ja lähellä monipuolisia palveluja. Talvisin pääset Aurinkoladulle suoraan loma-asuntojen pihasta. Vuokatinrinteille matkaa 2km ja Hotelli Vuokatin ravintola ja kokouspalvelut kävelymatkan päässä.