logo

Majoitushaku

Kylpyläliput kaupanpäälle hiihtolomavarauksiin!

28.12.2017

Tule viettämään hiihtolomaa Suomen monipuolisimpaan matkailukeskukseen!

 

Hiihtolomatarjous

Vuokatista löytyy tekemistä koko perheelle - monipuolinen latuverkosto hiihdon ystäville sekä laskettelukeskus, jossa viihtyvät kaikentasoiset laskijat aloittelijasta kokeneeseen laskijaan.  Lumesta voi myös nauttia pulkkamäessä tai vain raittiissa ilmassa reippaillen. Lukuisat sisäaktiviteetit pelastavat pakkaspäivänä – ota esimerkiksi hikeä pintaan SuperPark Vuokatissa. Aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen on mukava lämmitellä takkatulen ääressä mökin lämmössä.

Varatessasi majoituksen hiihtolomaviikolle, saat kaupan päälle 2 kpl kylpylälippuja Holiday Club Katinkultaan (arvo 40 eur).

Mainitse varausta tehdessäsi ”Uutiskirjetarjous” tai netin kautta varatessasi kirjoita se lisätieto-kenttään. Etu koskee uusia, ajalle 17.2. – 11.3.2018 tehtyjä, vähintään 7 vrk:n mittaisia varauksia.

Tutustu kohteisiimme http://www.vuokattitravel.fi/ tai ota yhteyttä! Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan majoituskohteen ja annamme lisätietoja myös Vuokatin alueen palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

flower