logo

Majoitushaku

Tervetuloa, 10 viikon lomalaiset!

03.03.2017

Talvilomasesonki on parhaimmillaan ja seuraavaksi on pohjoisen Suomen koululaisten perheiden aika vallata Vuokatin mahtavassa kunnossa olevat ladut ja rinteet. Tervetuloa!

Katso muutamat vinkkimme Vuokatin vierailunne ajalle.

Mutkamäkeen suuntaamassa? Käy kurkkaamassa ensin Vuokatinrinteiden ”Ajankohtaista”, jotta olet selvillä aukioloajoista, lippuhinnoista ym seikoista.

Hiihdon ystävien mainio nykyaikainen apuväline on ajantasainen latukartta. Kartasta näet näppärästi, mikäli reitillä on jotain huomioitavaa sekä milloin latu on edellisen kerran huollettu. Samalla kartalla näkyvät myös Vuokatin ja Sotkamon luistelualueet sekä kaukalot.
 
Hiihtolomalaisten iloksi viikoilla 8-10 pidetään auki ja kunnostetaan myös maksuton retkiluistelureitti Jäätiönlahden poikki Katinkullan ja Vuokatinmaan rantojen välille.
 
Tiesitkös, että Aurinkoladun varrella sijaitsevalla Kaarreniemen laavulla palvelee hiihtolomien ajan myös kahvio? Ja että Heikkilän Pirtiltä saa myös keittolounasta?
 
Otitko lomallesi mukaan oman Fatbiken tai tekisikö mielesi vuokrata sellainen ja kokeilla ? Vuokatin keilahallin nurkalta lähtee uusi, golfkentän ympäri harjumaisemassa kulkeva, n. 5 km pitkä Fatbike-reitti. Pyöriä voit vuokrata esim Vuokatti Ski Serviceltä.
 
Kainuun Vaellustallin ystävälliset islanninhevoset odottavat hiihtolomalaisia metsämaisemissa kierteleville retkille, katso lisätietoja ja sesongin ratsastusaikataulut täältä.
 
Keilaus on vuodesta toiseen koko perheen mieluisimpia harrasteita! Hiihtolomien aikaan kannattaa ratavaraus tehdä jo etukäteen. Tutustu Vuokatti Bowlingiin.
 
Sattuiko jollekin päivälle harmaampi keli eivätkä ulkoharrasteet houkuta? Aina takuuvarmat kohteet Angry Birds Activity Park Vuokatti sekä Holiday Club Katinkullan kylpylä viihdyttävät koko perhettä.
 
Olitpa rinteessä, ravintolassa tai keilahallilla, voit kääntyä Vuokatin matkailun ammattilaisten puoleen, mikäli tarvitset vinkkejä lomanviettoosi. Autamme mielellämme, viihtyisää lomaa Vuokatissa!